Tooted märksõnaga lambapiima ricotta (6)

MOZZARELLA TRECCIA - VÄRSKE STRING JUUST

MOZZARELLA TRECCIA - VÄRSKE STRING JUUST

Mozzarella on värske venitatud juust, millel on sile, ühtlane pind, lumivalge värv ja elastne konsistents. Maitse on magus ja delikaatne ning lõhn on värske ja meeldiv. See esindab erinevaid vorme, mis on meie meistrite juustutootjate oskuste tulemus: alates suupistetest, sõlmedest, punutisest kuni fiordilatte'ni. Tavaliselt nautida mozzarella värskelt üksi eelroana (fiordilatte, mis on tavaliselt viilutatud ja maitsestatud ekstra neitsioliiviõli ja tomatiga, moodustab aluse kuulsate caprese valmistamiseks) või lisandina, koos pearoogadega ja ka salatite valmistamisel.
Kitsejuust - Mudosu

Kitsejuust - Mudosu

Kitsejuust, mis sisaldab Sardinia olemust ja traditsiooni. Selle pasta, mis on heledalt kollane, eristub harvaesinevate aukude ja regulaarse, teralisena struktuuriga, mis on käsitöö ja hoolika töötlemise sümbol. Selle juustu aroom intensiivistub küpsemisega, pakkudes rikkalikku ja kutsuvat lõhnakogemust. Mudosu maitse varieerub noorelt magusast meeldivalt vürtsikaks küpsemise käigus, pakkudes täiuslikku tasakaalu delikaatsuse ja intensiivsuse vahel. See on toodetud ainult Ogliastra piirkonnas, mis on tuntud kitsekarjatamise poolest, ja see juust on austusavaldus sardiinia kvaliteedile ja tipptasemele. Silindrilise kujuga, sileda ja tugeva koorega, mille värv varieerub heledast pruunist tumedani ja mitte söödava koorega, on Mudosu eriline juust, ideaalne neile, kes otsivad ainulaadset maitset, mis on täis elegantsi ja rafineeritust.
Ricotta ja Spinati Raviolid

Ricotta ja Spinati Raviolid

Need värskest pastast valmistatud raviolid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga, on ajatu klassika Itaalia kulinaarses traditsioonis, mis on täiuslikult tasakaalus lihtsuse ja rafineerituse vahel. Pastaleht on roheline, kuna see on segatud spinatiga, ja eristub oma siidise tekstuuri poolest, mis on ideaalne, et elegantsetel viisil ümbritseda delikaatset ja rikkalikku täidist.
CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

Cacioricotta on poolkõva, silindrikujuline juust, mis on tüüpiline Puglia piimatootmise traditsioonile. Puglia köögis kasutatakse seda toodet tavaliselt riivitud kujul pasta maitsestamiseks, eriti tüüpilise pasta alla crudaiola puhul, kuid seda tarbitakse ka iseseisvalt helvestena või salatite ja pitsade maitsestamiseks.
Gran Mezzaluna Ricotta ja Pinaat

Gran Mezzaluna Ricotta ja Pinaat

See suur poolkuu kujuline raviolo, mis on täidetud spinati ja ricottaga, on loodud rahuldama kõige nõudlikumaid maitseid ning on ka inseneritööna välja töötatud, et pakkuda ideaalset suhet pasta ja täidise vahel. Pasta leht ja selle suured mõõtmed suudavad täidise ümbritseda ilma küpsetamise ajal purunemata. Täidis on maitsete ja tekstuuride sümfoonia. Kergelt praetud värsked spinatid ja kõrge kvaliteediga, pehme ja kreemjas ricotta loovad täiusliku tasakaalu kerguse ja maitse vahel.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.